SIKÇA SORULAN SORULAR

Tur rezervasyonu yapacağım. Nasıl ödeme yapabilirim?
Sultan Turizm kurulduğu ilk günden beri mutlu müşteri potansiyeli alabilmek için elinden geldiğinin fazlasını yapmaktadır. Bu yüzden müşterilerimizi ödeme konusunda hiç sıkıntıya düşürmemek için farklı alternatifler uyguluyoruz.

HAVALE/EFT: Banka hesabınızdan yada anlaşmalı olduğumuz bankaların ATM'lerinden dilediğiniz zaman bizlere ulaşarak hesap numaralarımıza tur rezervasyonunuzu yaptıktan sonra ödeme geçebilirsiniz. Ödeme yaptıktan sonra lütfen 0850 303 76 45 hemen arayın.

KREDİ KARTI: Herhangi bir banka ile anlaşmanız doğrultusunda tarafınıza verilen kredi kartı ile Sultan Tur organizasyonlarını rezerve edebilir ve ofisimizde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

NAKİT: Tur'un başlangıcından önce "Laleli Mah. Mimar Sinan Bulv. No: 232/3 Yunusemre-MANİSA" adresindeki ofisimizi ziyaret edebilir, tur detaylı programını antetli kağıdımıza çıktı alabilirsiniz.

Havale/EFT ödeme yaptım. Bunu nasıl kontrol ediyorsunuz?
Sultan Turizm olarak muhasebe departmanımız sürekli banka hesaplarımızı anlık olarak incelemektedir. Bu sayede Havale/EFT yapıldığında ücretleri anında takip edebiliyoruz. İşimizi kolaylaştırmak için müşterilerimizden bir ricada bulunuyoruz. Yapmış olduğunuz Havale/EFT işlemlerinde açıklama kısmına Örn. İstanbul Turu Ücreti şeklinde rezervasyon işleminizi belirtmenizdir.

Tur organizasyonlarıne ek olarak düzenlenen extra turlarına katılmak zorunlu mu?
Hayır tur organizasyonlarımızda düzenlenen extra turlara katılmak zorunda değilsiniz. Sultan Turizm olarak müşterilerimize daha iyi vakit geçirebilmek için extra turlar düzenliyoruz. Dileyen müşterilerimiz extra turlarımıza katılarak daha iyi vakit geçiriyor.

Ön Rezervasyon yapabilir miyim?
Elbette! Sayfamızda bulunan turlardan/otellerden hangisine katılmak istiyorsanız üzerine tıkladığınızda yan tarafta çıkan 'Ön Rezervasyon Formu'nu doldurmanız yeterli olacaktır. Formu doldurduktan sonra çalışma arkadaşlarımız mesai saatleri içerisinde sizlere geri dönüş yapacaktır.

Sürekli seyahat ettiğim biri olduğum için seyahat sigortam var. Tekrar almam zorunlu mu?
Seyahat sigortası tur fiyatlarımıza dahil olan hizmetlerimizdir. Bu yüzden seyahat sigorta fiyatını düşürmemiz teklif edilemez. Dilerseniz kendi seyahat sigortanız üzerinden seyahat edebilir, dilerseniz bizim yaptığımız sigorta üzerinden seyahat edebilirsiniz.

Otobüste koltuk seçimi veya yer seçimi yapabiliyor muyum?
Sultan Turizm otobüs ve koltuk seçimi garantisi vermemektedir. Tur organizasyonuna uygun olarak yetkili arkadaşlarımız tarafından yerleştirme yapılmaktadır. (Özel istinai durumlarda lütfen tarafımıza bilgi veriniz)

Turlar kesin kalkışlı mıdır? En az kaç kişilik yapılmaktadır?
Tüm turlarımız yeterli kapasiteye ulaştığında kesin kalkışlıdır. Minimum 25 kişilik tur kapasitesine ulaşmayan turlar ileri tarihlere ertelenmektedir.

Ödeme yaptım ancak tur acenta tarafından iptal edildi ödemem ne olacak?
Tur organizasyonlarımızın acentamız tarafından herhangi bir nedenden dolayı iptal etme hakkı bulunmaktadır. Tur acanta tarafından iptal edilmesi durumunda ödeme yapan tüm müşterilerimizin hesaplarına para son kuruşuna kadar iade edilir. İade süreç 1 - 7 iş günü içerisinde değişmektedir.

Turlarınızda vize almak zorunlu mu?
Yurtdışı turlarımızda vize isteyen ülkelerde vize almak zorunludur. Uzman arkadaşlarımız tur öncesinde vize başvurunuzu sizin adınıza yapmaktadır. Tur sırasında vize ile ilgili hiçbir sıkıntı çıkmamaktadır. Aşağıda listelenen kişiler vizelerden muaftır!

Yeşil Pasaportu Olan Kişiler
Gri ve Diplomasi pasaport sahipli kişiler
Vizeden muaf olmayan müşterilerimizin tur tarihinden 3-4 hafta öncesinde vize başvuru evraklarını tarafımıza iletmesi gerekmektedir.

Schengen vizesi ile hangi turlarınızda vize almadan katılabilirim?
Schengen vizesi sahibi müşterilerimiz aşağıdaki ülkelere düzenlediğimiz turlara ekstra vize almasına gerek yoktur.

Belçika
Fransa
Almanya
Lüksemburg
Hollanda
Portekiz
İspanya
İtalya
Avusturya
Yunanistan
Danimarka
Finlandiya
İzlanda
Norveç
İsveç
Çek Cumhuriyeti
Estonya
Macaristan
Letonya
Litvanya
Polonya
Slovakya
Slovenya
ve Malta
whatsapp ile iletişime geç