BOZCAADA TURU

12 NİSAN

 Günübirlik

 1000 ₺  /  Kişi Başı

REZERVASYON

Tarih Seçiniz
Kişi Seçiniz
Seç

Tur Detayı

BOZCAADA TURU

12 NİSAN 2024 


FERİBOT DAHİL !

 (GÜNÜBİRLİK)

! 1000 TL !

Tur Programı

Sabah kahvaltımızı uygun tesiste aldıktan sonra, “Eyvah Eyvah” filminin çekildiği şirin yerlerden birisi olan Geyikli İskelesi‘ne ulaşıyoruz ve Bozcaada’ya ulaşmak için feribot İskelesine giriş yapıyoruz. Çanakkale Savaşları sırasında İngilizler adına savaşan A.N.Z.A.C Kolordusunun üssü olarak kullanılmış olan, antik dönemde Tenedos Adıyla anılan, Üzüm Bağları ile ünlü Bozcaada’yı gezmeye başlıyoruz. İlk Durağımız Cenevizliler, Venedikliler, Roma, Bizans ve Osmanlı dönemine kadar birçok yönetim altında kalan Bozcaada Kalesi olacak. Buradaki gezimiz ardından Bozcaada’nın ilk Camisi Alaybey Camii’ne gidiyoruz. Burada Osmanlı’ya katkıda bulunmuş 14 kişinin mezarının bulunduğu avluyu da görüyoruz. Cami ziyareti sonrası Bozcaada’nın rengârenk Tarihi Rum Evlerinin oluşturduğu sokaklarda yapacağımız yürüyüş belleklerimizde iz bırakacak nitelikte, Bozcaada’nın kültürü haline gelmiş Badem Kurabiyeleri’ni yapan bölgenin yöresel lezzetlerinin yapıldığı Çiçek Pastanesi’ne gidiyoruz. Damak çatlatan ve Badem kurabiyelerinden tatmayı unutmayın. Bir Rum Ortodoks Kilisesi olan Meryemana Kilise’sini göreceğiz daha sonra Bozcaada çarşıda alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Sonrasında Bozcaada Limanı’na geçiyoruz, feribot ile Geyikli’ye, oradan Manisa'ya doğru yola çıkıyoruz

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

* Lüks otobüs ile ulaşım

* Programda belirtilen tüm turlar ve geziler

* SULTAN TURİZM Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti

* Seyahat Sigortası

* Bozcaada Feribot Ücreti

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


* Kahvaltı ve yemekler

* Müze ve ören yeri girişleri

* Kişisel harcamalar

Tur Bilgilendirmeleri

COVID-19 ÖNLEMLERİ HAKKINDA

  • Kayıt esnasında misafirlerimizden HES kodu istenilecek olup, risk taşımayan misafirlerimizin tura kayıtları yapılacaktır.
  • Misafirlerimizin araçlara kabulünden önce kızılötesi cihazlar ile ateş ölçümü yapılacak olup, ateşi yüksek çıkan misafirlerimiz araca kabul edilmeyecektir.
  • Covid - 19 önlemleri kapsamında Turlarımızda maske takmak zorunludur.
  • Tüm araçlarımız tur öncesinde dezenfekte edilecek olup, tur görevlilerimiz maskeyle hizmet verecektir.
  • Maskesiz misafirlerimiz araçlara kabul edilmeyecek olup, sosyal mesafeye uyulması konusunda tur görevlilerimiz tarafından gerekli uyarılar yapılacaktır.
  • Araçlarımızın ön ve orta kapı girişlerinde dezenfektan bulunacaktır.
  • Gün içerisinde verilen molalarda düzenli olarak araçlarımız dezenfekte edilecektir.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

* Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

* Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

İPTAL VE İADE ŞARTLARI

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 7 gün öncesine kadar SULTAN TURİZM ’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda SULTAN TURİZM misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

* Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

* Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

* Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

* Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

MÜZE KART BİLGİSİ

Müze Kart tur fiyatına dahil değildir. Müze Kartın geçerli olduğu Müze ve Ören Yerleri hariç, tüm Özel Müze (Belediye, İl Özel İdare vs.) girişleri tur ücretine dahildir. Müze Kart isteğe bağlı olarak rezervasyon sırasında acentelerden satın alınabilir. Satın alınan Müze Kartlar otobüs içerisinde rehberler tarafından teslim edilir.

Paket Fiyatlarımız Otel, ulaşım ve çevre gezilerini kapsamaktadır.

Mola Yerleri: Çevre yolu üzerindeki dinlenme tesisleridir.

Mola Yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.

Karadeniz Turlarımız bölge yoğunluklarına bağlı olarak mevcut programın içinde gün değişikliği yapılarak aynı programı gerçekleştirir. Bunun yanı sıra tur programlarında gün sıralamalarında belirtilen gezi programlarında gün değişimi yaşanabilmektedir.

Tur Programında yer alan gece turları gibi ekstra turlar kişi sayısı ve mevcut personelin şartlarına bağlı olarak gerçekleştirilir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından şehre girmeden önce yer alan dinlenme alanlarına veya şehir merkezlerine yönlendirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

Program zamanlamasında (gün içerisinde gezilecek vizit noktalarının sırasında veya günler arasında) hava durumu, yol durumu vb. gibi nedenlerle rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.

Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden SULTAN TURİZM kesinlikle sorumlu değildir.

Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

NOTLAR

Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.

Otobüsler 30 - 46 kişi sayılarında kullanılır.

Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.

Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.

ÖNERİLER

Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı (bot, terlik, sandaleti, su ayakkabısı şemsiye  vb.) tercih edilmelidir.

Tur esnasında fotoğraf ve video çekme imkanı bulacağımızdan dolayı, bu cihazlara ait pil, Powerbank (taşınabilir güç kaynağı), şarj aleti, harici bellek gibi malzemeleri yanınıza almayı unutmayınız.

Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza alınız ve mevsimsel ya da süreklilik arz eden (Alerjik, Kronik ve Kalıtsal) rahatsızlıklarınızı rehberinize bildiriniz.

Tura çıkarken kişisel bakım ürünlerinizi (şampuan, krem, diş macunu vb.)yanınıza almayı unutmayınız.

Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda bulundurmanız gereken eşyalar için sırt  çantası almayı unutmayınız.

Seyahat esnasında yolculuğu keyifli hale getirecek (tercihinize göre) kitap, dergi, müzik çalar vb. yanınıza alabilirsiniz.

Taksit Seçenekleri