0850 303 7645

Sözleşme ve Politikalarımız

Gizlilik Sözleşmesi

İşbu Gizlilik ve Güvenlik Şartları, sultanturizm.com.tr ile yaptığınız alışverişlerde vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin güvenlik ve gizliliğine ilişkin politikaları ve uygulamaları açıklamaktadır. Bu Gizlilik Şartları Web Sitesi'nin tüm bölümlerinde geçerli olacaktır. sultanturizm.com.tr adresini kullanarak, gizliliğe ilişkin yükümlülüklere ve uygulamalara sadık kalacağınızı peşinen beyan ve taahhüt etmektesiniz. sultanturizm.com.tr internet üzerinden otel, uçak ya da tur rezervasyonu yapmak için tercih etmenize neden olan güven duygusu bizler için çok önemlidir. Bu sebepledir ki kişisel bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini önemle muhafaza etmekteyiz.

Kişisel bilgilerin kullanılabilirliği hakkında

Rezervasyonunuzu tamamlamak amacıyla ve kanunen gerekli ifşaat, adli soruşturmalar, celp ve mahkeme kararları dışında hiçbir iletişim bilginizi ve kredi kartı bilgilerinizi paylaşmamaktayız. Bize sağlamış olduğunuz kişisel bilgilerinizi güvence altına almak amacıyla uygun iş sistemleri, prosedürleri ve uygulamaları kullanmaktayız.

Aşağıdaki maddelere yönelik amaçlarla tarafımızca toplanmış olan tüm bilgiler güvenli bir ortamda saklanmaktadır:

  • Satışınızın işleme konulması ve hesabınızın yönetilmesi,
  • İşlemlerinizle ilgili istatistiklerin yapılabilmesi ve tarafınızla olan bağlantımızın devamını sağlayabilmek için bağlantı listelerinin oluşturulması,
  • Site kullanımı ile ilgili ticari istatistik ve analizlerin bir araya getirilmesi ve Kimlik, doğrulama ve kayıt oluşturulması,
  • Web Sitesi'ni kullanarak site aracılığı ile edinilebilen kişisel bilgilerinizi sultanturizm.com.tr ve ona bağlı şirketlerin, ortak ve acentelerin sağlamış olduğu diğer ürünler veya hizmetler hakkında sizi bilgilendirmek ya da şu anki ürünlerimiz, hizmetlerimizin satışı ve kampanya duyurularımızı iletmek amacıyla kullanabiliriz.
Alış veriş sırasında kullanılan Kredi kartı bilgileriniz ise siteden bağımsız olarak şu anda mevcut en güvenli kredi kartı ödeme sistemi olan 3D Secure sistemiyle şifrelenip bankalara ulaşır. Bu bilgiler direkt olarak bankaların sunucularından geçtiği için bankalar haricinde ne bizim ne de üçüncü kişiler tarafından hiçbir şekilde görüntülenemez, saklanamaz ve depolanamaz.
SSL' den faydalanabilmek için tarayıcınızın SSL' i destekliyor olması ve SSL seçeneğinizin aktif hale getirilmiş olması gerekmektedir. Veri, elimize ulaştıktan sonra da bizim için her zaman esas olan sıkı güvenlik ve gizlilik standartlarında korunmaktadır. Girmiş olduğunuz veriler, işlemleriniz ve hukuki gereklilikler süresince tarafımızca saklanmaktadır.
 
sultanturizm.com.tr Gizlilik ve Güvenlik Şartları' nı güncellemek suretiyle her an değiştirebileceğinden; Kullanıcıların güncel şartları kontrol etmek için bu sayfayı belli aralıklarla ziyaret etmesi gerekmektedir.

Değerli müşterilerimiz,

Sizlerin, Sultan Vip Turizm Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.’nin (“Şirketimiz”) merkez satış ofislerimiz, çağrı merkezi ve dijital platformlar (mobil, web) gibi çeşitli satış kanallarından gerçekleştireceğiniz seyahat alışverişleriniz sırasında bizlerle otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle sözlü, yazılı ya da elektronik olarak paylaştığınız adınız, soyadınız, doğum tarihiniz, T.C. kimlik numaranız, e-posta adresiniz, yazışma adresiniz, GSM numaranız, pasaport numaranız gibi her türlü kişisel veriniz, Şirketimiz tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve yürürlükte olan diğer ilgili kişisel verilerin korunması mevzuatı hükümlerine uygun olarak, toplanmakta, kullanılmakta, işlenmekte, saklanmakta ve size sunulan hizmetin niteliğine göre, yurtdışında ve/veya yurtiçinde bulunan ve aşağıda açıklanan üçüncü kişilere aktarılmakta ve bu verilerinizin güvenliği sağlanmaktadır. Şüpheye mahal vermemek adına, Kanun’un gerektirdiği veya izin verdiği haller dışında, kişisel verileriniz yalnızca sizin bilginiz ve onayınız ile toplanacak, kullanılacak veya aktarılacaktır. İşbu aydınlatma metninde (“Sultan Vip Turizm Tic. Ltd. Şti.”), bu süreçlere dair siz değerli müşterimizin bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Şirketimiz kişisel verilerinizi, iştiraklerimiz, seyahatinizle bağlantılı tüm hizmet sağlayıcılarıyla (“Hizmet Sağlayıcıları”), talep etmiş olduğunuz hizmete dair faaliyetler, satışlar, özel teklifler, indirimler ve kampanyalar hakkında bilgilendirme gibi pazarlama amaçlarıyla paylaşmaktadır. Şirketimiz, iştiraklerimiz, grup şirketlerimiz ve Hizmet Sağlayıcıları, kişisel verilerinizi yalnızca talep etmiş olduğunuz hizmete dair faaliyetler, satışlar, özel teklifler, indirimler ve kampanyalar hakkında bilgilendirme gibi pazarlama amaçlarıyla toplamakta, kullanmakta, işlemekte, saklamakta yurtdışında ve yurtiçinde bulunan üçüncü kişilere aktarmakta ve bu verilerinizin güvenliğini sağlamaktadır.

Şirketimiz, kişisel verilerinizi, seyahatinizle bağlantılı olarak işlenmesi konusunda, Türkiye’deki hukuk düzeni ile denk seviyede veri koruma düzenlemeleri olmayan ülkelere aktarabilecektir. Ancak Şirketimiz, kişisel verilerinizin bu ülkelerde Kanun’a ve yürürlükte olan diğer ilgili kişisel verilerin korunması mevzuatına uygun olarak korunması için yeterli önlemleri alacaktır.

Şirketimiz, kişisel verilerinizin yetkisiz veya yasadışı işlenmesine veya erişimine, sehven kaybına, imhasına veya zarar verilmesine karşı korunmasını sağlayacak ve kişisel verilerinizin saklanması için uygun güvenlik seviyesini oluşturmak amacıyla, tüm gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktadır. Şirketimiz ayrıca, kişisel verilerinize yasadışı erişimini önlemek amacıyla gerekli önlemleri almakta ve kişisel verilerinizin toplanması, saklanması ve işlenmesi üzerine düzenli olarak denetimler yapmaktadır. Kişisel verilerinize erişim sadece bu verilere kati şekilde erişime ihtiyacı olan ve kati sözleşmesel gizlilik yükümlülüğüne sahip çalışanlar, sözleşmesel yükleniciler, yetkililer ve diğer ilgili taraflar ile kısıtlı tutulmaktadır.

Siz müşterilerimiz Kanun altında aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
  • kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;
  • kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;
  • yurt içinde veya yurtdışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme;
  • kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme;
  • kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde Kişisel Veriler’in silinmesini veya yok edilmesini isteme;
  • Kanun Madde 7 uyarınca yukarıda bahsedilen düzeltme, silme veya yok etme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme;
  • işlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve
  • kişisel verilerinizin Kanun’a aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Şirketimiz, bu Aydınlatma Metnini yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler ve kişisel verilerin işlenmesi ve aktarılması amaçlarında gerçekleşecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutmaktadır. Yapılan güncellemeleri de bu sayfa üzerinden her zaman kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Şirketimiz’in Kanun ve yürürlükte olan diğer veri koruma mevzuatına ilişkin uyum ve politikalarına dair daha fazla bilgi edinmek ve talepleriniz için Şirketimiz’e iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. Yukarıda yer alan haklarınıza ilişkin yapacağınız talepler bakımından kimliğinizi tespit edici belgeler ile başvurmanızı rica ederiz.

İşbu Gizlilik Şartları, Kullanım Şartları ile birlikte bir bütündür, birlikte yorumlanmalıdır.

 
sultanturizm.com.tr kullanarak gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.
 
İşbu bildirimde açıklanan bilgi uygulamalarına ilişkin yorumlarınız, sorularınız, şikayetleriniz veya önerileriniz konusunda bize başvurmakta lütfen tereddüt etmeyin.

Adışen Turizm Seyahat Acentası

SULTAN VİP TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Adres : Laleli Mah. Mimar Sinan Bulv. No: 232/3 Yunusemre-MANİSA
Telefon: 0850 303 76 45
Web: http://www.sultanturizm.com.tr
E-mail: info@sultanturizm.com.tr
SİZİ ARAYALIM